dijous, 6 de maig del 2010

El viatge d'estudis ja s'acosta!!!

Després de tant de temps de parlar-ne i de preparar-lo finalment el viatge d'estudis a la Cerdanya ja és aquí!!! El dilluns dia 10 a les 5:30h hem de ser a l'aeroport per partir cap a Barcelona, quina emoció!!! Vos record el material imprescindible que necessitam:
- El DNI en vigor
- La targeta sanitària
- Un entrepà per berenar el dilluns amb una botella d'aigua (que heu de posar dins la bossa grossa que facturarem)
- Un impermeable
- Uns guants per quan anirem a patinar sobre gel
- Una motxilla petita que es pugui penjar a l'esquena
- Recordau que com a màxim podeu dur 60€

Aquí teniu el recorregut que farem durant els quatre dies.


Mostra Indicacions fins Barcelona Airport, El Prat de Llobregat en un mapa més gran

Si voleu visitar la pàgina web de l'hotel on ens allotjarem aquí la teniu.

Amb grups de dos ens hem repartit els llocs que visitarem i les activitats que realitzarem. Hem cercat la informació a internet i aquí teniu les nostres guies virtuals de viatge.





5 comentaris:

  1. Voltros si que vos o pesareu be jo aqui aburrida dins ca meva i tencada i ajudant a mumare a fer les feines de casa ai!! que m'agradaria estar en voltros i amem si me donau es vostros numeros de telefons i es de s'hotel val? Que vos o pesseu molt be!!!.
    Els treballs molt be jeje adeu!!

    ResponElimina
  2. me he fet seguidora de es blog no se si u eu vist. En Joan se pensava que amb sa nube de fum de es volcan que es viatge se retesaria jajaja i esta trist i jo tambe. Jejeje adeu

    ResponElimina
  3. He de anar de metges dos dies de aquesta setmana per aprufitar que sou de viatge i estar amb medicament per la alergia :( me han donat una endicio mes llarga!! que me fa panic possar-me be adeuu!!

    ResponElimina
  4. AAAAAAAAA!!!!!!! me heu de donar els msn vostros i conectau-vos per lo menos 1 min be deu no vos entretenc mes adeu

    ResponElimina
  5. nomes es, es primer dia que no vos veig per aqui i jo ja vos anyor molt, bé a totom no pero vos anyor i me varen dir que posarieu cada dia fotos, això gracies a na mariangels ho vaig sebre i tembe com na margalida es amem si qualcu em dona es numeo de telefon ho d'habitacio perque aixì m'alegrareu un poc es dia. esque aqui tancat fora poder surtir percupa des metge es una tristesa però en tornaros a veure m'alegrare tant que me cauran ses llagrimes.
    be ja me n'he de anar i esper numeri d'habitaciò o de telefon, dema demati ho mirare un altre pic i sino es vespre esque nomes puc fer això

    joan bibiloni

    ResponElimina