dimarts, 11 de maig del 2010

Primer dia del viatge

Avui ha estat un dia esgotador però compensat amb la ilusió de començar el viatge que ens ha donat l'energia necessària per gaudir d'una experiència que a jutjar per les cares i expressions dels alumnes, serà inoblidable.
Vos deixam amb algunes fotos de Vic, de l'excursió fins a Castellar de n'Hug i de les fonts del riu Llobregat.

2 comentaris:

  1. veig que disfrutau amb un temps estupent, i esper que avui dimarts no plogui per poder fer rafing ho patinatge no se que es que toca.
    bé vos vull tornar a veure perque vos anyor i jo aqui tot sol no puc fer res apart de estar a se play, se tele o sa wii, es lo unic que puc fer estar a s'ordinador. Però mirant ses fotos me sent com esta amb vosaltres i tambè disfrut
    be adeu ja mos vorem i me contareu cosas i ja mirare mes fotografies

    ResponElimina
  2. ami tambe me passa lo mateix lo que en Joan a dit es vera teniu un dia marevellos ami m'ha agues agradat venir amb voltros i esper que vos o pesseu molt be i que disfruteu es viatge jo i en Joan domes xerram pes msn i domes xerram de es viatge d'estudis i mos feis envenya i esper que vos o passeu molt be i no se si eu vist que me he fet seguidora be vos deix amb es vostro super viatge adeuuuuu!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina