divendres, 11 de març del 2011

La classe de 3 anys explica als de 5è el que han estudiat sobre el cos humà

Els i les alumnes de la classe de cinquè rebérem el dimecres passat una invitació que ens sorprengué. El cas és que tota la classe dels més petits de l'escola vengueren a la nostra aula per a convidar-nos a anar a la seva classe i així poder explicar-nos tot el que havien aprés sobre el cos humà.
Els petits de 3 anys han treballat aquest projecte des de fa mesos a través de la metodologia per projectes, es a dir, ells han elegit el tema a estudiar i entre tots i totes s'han repartit la feina i han investigat sobre el tema. Trobareu més informació sobre el treball per projectes aquí.
Quan varem rebre la convidada ens alegràrem molt i pensàrem amb molta il·lusió quin detall els podíem dur als més petits de l'escola. Després de parlar-ne una bona estona finalment decidírem que cada  un els duria un full amb les lletres ja que la seva mestra ens havia explicat que els hi agradava molt anar descobrint lletres. 
El cas és que avui ha estat el gran dia i hem anat a la classe de 3 anys i sobren les paraules... aquí vos deixam amb un vídeo de com ha anat l'experiència. Els de cinquè hem alucinat del que han après!

3 anys mostra el que han aprés del cos humà from mestretomeu on Vimeo.
En aquest altre vídeo veureu alguns dels moments quan els hi entregavem les lletres. Ha estat molt sorprenent veure com es va construint peça a peça un procès tan complex com és aprendre a llegir. Esperam que vos agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada