dijous, 15 d’abril del 2010

Radio taujana

A la classe de castellà els i les alumnes de cinquè ens hem engrescat en la realització d'un programa de ràdio digital, per fer-ho hem utilitzat el programa de distribució lliure Audacity, sons del banco de sonidos i quasi totes les cançons extretes de jamendo, amb llicència Creative Commons que són de distribució lliure i gratuïta.
Hem conegut des de dins el funcionament d'un mitjà de comunicació tan important com la ràdio: hem pensat el disseny del programa, hem estructurat les seccions, hem triat les cançons i sons, hem elaborat el guió i també hem après a editar sons, hem conegut el format MP3... en definitiva l'activitat ha estat molt completa i sobretot molt productiva des de molts de punts de vista ja que ens ha permès treballar moltes competències educatives simultàniament.
Aquí teniu el resultat esperam que vos agradi, a nosaltres ens ha agradat molt.

3 comentaris:

  1. sa veritat que ha quedat molt bé, també sa majoria han xerrat clar i bé sa veritat mos va dur molta feina aproximadament 2 mesos finalment:molt divertit.

    ResponElimina
  2. Esta molt be m'agrada molt i sa veritat esk a sa classe de 6è mos ha agredat molt i eu xerrat molt be m'agrada molt.


    Margalida Canyellas Cirer

    ResponElimina
  3. gracias margalida per esteu comentari:arnau saberitat es que ba quedar molt be en que mos ba du molt de traball pero al final ba mereixa sa pena despres cuant el barem escoltar mos barem partir de risa pero ba quedar molt be ; Os felicit a tots :sergio

    ResponElimina