dimecres, 11 de desembre del 2019

Grups interactius a 4t

Ha vengut na Isabel, mamà de na Laura i l'hem posat al dia sobre les següents activitats
- DESCRIPCIÓ D'ANIMALS I OBJECTES : Vàrem treballar la descripció d'objectes fent una manualitat que tenia forma de flor. A cada pètal hi havia preguntes i les havíem de respondre. Després vàrem pensar que podíem fer una descripció d'animals i va ser molt divertit. Primer ho vàrem fer en un full blanc i després li vàrem donar color amb cartolines de colors.
-TALLER DE METEOROLOGIA: cada dia anam a l'estació meteorològica a mirar quants litres ha plogut amb el pluviòmetre. Miram al termòmetre la màxima i la mínima temperatura. MIram el penell per saber d'on bufa el vent i després miram a la rosa dels vents el nom del vent. Fins ara, el màxim de litres que ha plogut ha estat 65l, la temperatura mínima 6,5º i la màxima 23,8º.
- SORTIDA ADEMA: divendres 15 de novembre vàrem anar a l'escola universitària de dentistes. Allà vàrem fer 3 tallers: a un ens explicaven com rentar-nos les dents, ens va sorprendre que ens diguessin que no hem deposar aigua al raspall. A la segona activitat ens varen ensenyar què hi ha dins una farmaciola. A la tercera ens varen revisar la boca. Ens varen regalar una bossa i una pasta de dents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada