dijous, 17 de maig de 2018

Eleccions per triar l'escultura de la rotonda de Ses Alqueries


Com ja sabeu, els nins i nines de 6è varen fer el projecte de les bicicletes. Un dia vam passar per la rotonda de les Alqueries i vam trobar que era lletja, així que vam tenir la idea de fer una escultura per fer un homenatge a la bicicleta i a les persones que hi colquen.

Cada nin i nina de la classe ha fet uns esbossos de les escultures que ens agradaria que estigues a la rotonda (estan exposats al vidre del gimnàs). Així que farem unes votacions per saber quina serà la escultura guanyadora. 

Aquestes votacions pretenen ser el més parescudes possibles a unes eleccions munipals o generals. Hem sortejat els membres de la mesa, hi haurà un cens electoral, es farà acta de l'escruitini...

Hi haurà 3 guanyadors perquè el departament de carreteres del Consell de Mallorca pugui triar el que s'ajusti a pressupost i sobretot tengui les característiques tècniques oportunes.
És podrà votar el divendres des de les 10:45 fins les 11:30 i de les 13:45 fins les 14:00. 

Hem explicat la nostra idea a les classes però les famílies també podeu votar! Vos esperam el divendres a les 13:45h.Cap comentari:

Publica un comentari