dilluns, 8 de juny de 2015

ELS NINS I NINES DE 2n DE PRIMÀRIA I D'INFANTIL 5 ANYS HAN AVALUAT ELPROGRAMA "GERMANS LECTORS" QUE HAN DUIT A TERME DURANT AQUEST CURS

HEM APRÈS MOLTES PARAULES NOVES I HEM FET UN AMIC DE 2n I DE 1r (XISCO I CELIA)

EN BIEL I. HA APRÈS A LLEGIR MÉS I A MI M'HA AGRADAT PER QUE NO NOMÉS HA APRÈS ELL SINO JO TAMBÉ. A N'EN BIEL I. NO LI HA AGRADAT COPIAR PERQUÈ PERDIEM TEMPS (LUCIA I BIEL I.)

ENS HEM DIVERTIT I HEM APRÈS A LLEGIR MILLOR. NO ENS HA AGRADAT HAVER D'ESCRIURE TANTES VEGADES (RAMON I YARO)

ENS HA SERVIT PER LLEGIR I ESCRIURE MILLOR. ENS HAGUÉS AGRADAT QUE HI HAGUÉS LECTURES MÉS FÀCILS I MÉS DIFÍCILS I TAMBÉ TENIR UNA PARELLA PERQUÈ DUES ÉS MÉS CANSAT (JORDI, TERESA I JAUME)

HEM APRÈS MOLTES COSES I NA LAIA S'HA PORTAT MOLT BÉ AMB MI (TOMEU I LAIA)

HEM APRÈS A LLEGIR MILLOR I HEM CONEGUT UNA AMIGA. M'HA AGRADAT QUE M'AJUDI NA PAULA. A VEGADES N'EMILIA ES DESPISTAVA UN POC PERÒ ENS HAN AGRADAT LES LECTURES. (PAULA I EMILIA)

ENS HA AGRADAT LLEGIR I HEM APRÈS A LLEGIR MILLOR (MATHEW I SEAN)

ENS HA SERVIT PER APRENDRE A LLEGIR I ARA ENS CONEIXEM MÉS. ENS AGRADARIA TENIR MÉS TEMPS PER PODER PINTAR (LLURA, LAURA I MÓNICA)

M'HA AGRADAT QUE NA JIA YAO HA APRÈS A LLEGIR I A ELLA LI HA AGRADAT FER LECTURA AMB MI. M'AGRADARIA QUE M'ESCOLTÀS I NO HAVER-LI DE POSAR GOMETS GROCS PER QUE SON DOLENTS (NICOLA I JIA YAO)

ENS HA SERVIT PER APRENDRE A LLEGIR MILLOR, HEM CONEGUT UNA NIN/A NOU, ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ I ENS HAN AGRADAT LES LECTURES. ENS AGRADARIA POSAR MÉS TEMPS (JÚLIA F. I VÍCTOR)

ENS HA SERVIR PER APRENDRE A LLEGIR I ESCRIURE. NO M'AGRADAVA QUE EN GEORGI ES DESPISTÉS PERQUE TÉ MOLT DE TALENT (JÚLIA E. I GEORGI)

N'ANTONIO HA APRÈS A LLEGIR MOLT MÉS DEL QUE PENSAVA. NO ENS HA AGRADAT ESTAR DESPISTATS I VOLEM NOMÉS GOMETS DORATS. N'ANTONIO CANVIARIA ELS GOMETS GROCS I VERMELLS. (ANTONIO I XAVI)

ENS HA SERVIT PER APRENDRE A LLEGIR I ESCRIURE MILLOR, I A AJUDAR-NOS. ENS AGRADARIA QUE LES LECTURES FOSSIN MÉS DIFÍCILS I PODER PINTAR I DIBUIXAR MÉS (ANDREA I CARLA)

ENS HA SERVIT PER APRENDRE A LLEGIR, I TAMBÉ ENSENYAR A LLEGIR (ARIADNA I MARINA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada