dilluns, 29 de setembre del 2014

La lletra E

A l'aula de primer ja ens hem posat les piles i estam aprenent les lletres que coneixíem en pal també en lligada. Avui hem escrit paraules que tenen la lletra e. Primer cadascú ha escrit individualment paraules que duguessin aquesta lletra. Seguidament hem treballat amb una estratègia de treball cooperatiu anomenada foli giratori.
En el foli giratori, les mestres han encarregat a cada un dels 5 grups que fes un llistat de paraules que duguessin la lletra e. Un membre de l'equip ha començat a escriure la seva part en un "foli giratori" que després ha passat al company o companya que té al seu costat per que escrigui la seva part de la tasca en el foli. I així successivament, fins que tots els membres de l'equip han participat. Mentre un membre de l'equip feia la seva part els altres han d'estat atents per ajudar-lo i corregir-lo.

El resultat ha estat que en grup hem estat capaços d'escriure més paraules que duguessin la lletra e que individualment. A més a més, al final hem pogut comprovar que després de la feina en grup sabíem més paraules que al principi. I tot això gràcies als companys i companyes!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada