dijous, 27 de maig del 2010

Cursa solidària

Tot i ser una notícia de fa alguns mesos hem trobat oportú publicar-la al blog i així en queda constància, es tracta de la Cursa solidària realitzada el passat 16 d'abril, una activitat que ha permès que d'una manera o d'una altra hi participès tota la comunitat educativa.
La vàrem plantejar amb una doble intencionalitat: per una banda, prendre consciència que fer activitat física i estar en forma és simptoma de bona salut i, per l'altra, la de donar un vessant solidari al nostre propi esforç.
A partir d'aquí, ens vàrem posar en marxa, amb diferents propostes d'activitats dirigides a cada cicle, com, per exemple, la de fer un seguiment de l'activitat física diària que fan els nostres alumnes, elaborar els dorsals, les pancartes, etc.
La recaptació total va ser de 811,40 €, amb la subvenció d'1€ per infant per part de l'entitat Sa NOSTRA (165€) i la resta són aportacions de les famílies.
La destinació dels recursos és per comprar material escolar a dues escoles d´Hondures, qüestió de què s´encarregarà l´ONG local Poble Solidari. Aquesta associació dóna les gràcies a tota la comunitat educativa per la iniciativa.
Valoració de l'activitat: Demanam als infants que els ha semblat i com han viscut l'experiència i digueren frases com aquestes.

Va ser molt divertit però ens cansàrem un poc.
Només hi va haver un nin de la classe que no es cansà.
Aprenguérem que :
està bé fer coses pels altres.
no sempre hem de competir.
l'esforç ens fa sentir bé.
sempre és bo fer esport.
mantenir el cos sa i en forma és beneficiós per altres coses.
et pots divertir ajudant els altres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada