divendres, 3 de maig del 2019

Escultura a la rotonda de Ses Alqueries

El curs passat a la nostra escola, més concretament a la nostra classe, vam tenir una gran idea. La idea va ser que de projecte del trimestre féssim la bicicleta. Primer va venir en Rolando de Esport Bequi i ens va ensenyar que fer quan es rompen parts de la bicicleta, que hem de dur sempre que anam a fer una volta… Seguidament vàrem començar a estudiar per parts; un grup va estudiar diferents tipus de bicicletes, un altre grup va fer les parts de les bicicletes, un altre grup va fer els perills i les senyals de trànsit… Després de fer tota aquesta feina vàrem decidir anar d’excursió amb bicicletes pel nostre poble. Durant aquesta excursió ens vàrem fixar amb les rotondes que anàvem passant. Els nostres professors, en Tomeu i Jaume ens varen dir que hi havia una rotonda que no era guapa i ens la varen ensenyar. Aquesta d’aquí.

Amb aquesta escultura volem que es representi a la bicicleta i a les persones que la condueixen, ja que aquest mitjà de transport ens ajuda molt dia a dia. Estam segurs que farà pensar a la gent que aquest mitjà de transport és molt bo pel nostre planeta i també que els conductors i conductores de cotxes o camions han de ser molt respectuosos amb les bicicletes.

Dit això, moltes gràcies a la Direcció insular d'Infrastructures i Mobilitat del Consell de Mallorca i sobretot a Joan Cifre per haver escoltat la nostra proposta i haver fet possible que avui estiguem aquí i puguem fer aquest homenatge a la bicicleta i a les persones que l’estimen.

VISCA LA BICICLETA!

Aquí teniu la nota de premsa del Consell de Mallorca 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada