divendres, 21 d’octubre del 2016

Meet your neighbours




Hola, som na Núria T. de la classe de 6è i vos vull contar les meves impressions de la sortida que vàrem fer amb la classe.
El passat dimarts 29 de setembre vàrem anar a l’exposició de “Meet your neighbours” al centre cultural de Sa Nostra. Els transports que vàrem agafar va ser el Tib que significa transport de les Illes Balears i també el metro per anar a Palma, al metro ens vàrem baixar a la Estació intermodal, Plaça Espanya.
Vàrem donar una volta fins arribar a la exposició, el que ens varen explicar va ser: la biodiversitat, importància de tots els éssers vius, observar i la fotografia i ara vos explicaré tot  amb el més mínim detall. El més important que crec que és la importància de tots els éssers vius, mira ara que s’ha posat molt de moda fer aquestes escultures amb pedres, la gent que lleva les pedres per fer aquestes escultures, doncs  cada una d’aquestes pedres, la majoria són els hàbitats de petits animals. La gent no li dóna importància aquests petits animals són més importants del que pareixen.
El fotògrafs impulsors del projecte a nivell mundial  són en Niall Benive i en Clay Bolt. Però a les Illes Balears les fotos són de Luís.  El que utilitzen per fer les imatges és el següent: una càmera, un objectiu i un fons blanc per les plantes. Pels peixos i els insectes és diferent, primer us explicaré els peixos, el que necessiten  per poder-los fotografiar és: una peixera, una càmera, un objectiu i un fons blanc, els han d’agafar i desprès ficar-los a la peixera, un pic que s’ha realitzat la fotografia són tornats al seu habitat natural. Amb els insectes utilitzen el mateix equip una càmera, un objectiu, un fons blanc i una petita taula, ens expliquen que el seu secret de fer la imatge al insecte és la paciència i si no ha pogut ser per què l’insecte ha fugit dons ja provaran demà.
Al final de la exposició ens han duit a una sala a on hi havia una sèrie   d’imatges realitzades a Mallorca de distints tipus d’insectes autòctons, al final de la sala hi havia un vídeo.
Aquesta excursió m’ha impactat molt per què mai havia après tantes coses, m’ho he passat molt bé si fos per jo hi tornaria a anar.



 Si voleu consultar la pàgina web del projecte i obtenir més informació, aquí la teniu: http://meetyourneighbours.net/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada