El CP Mestre Guillemet participa enguany al Pla Europeu de consum de fruita. Com que tenim molta fruita, hem elaborat dos postres, amb la poma com a ingredient principal.
Na Patrizia, mare de n´Ellen i d´en Lawrence, ens ha ensenyat a fer: tarta de poma i Tarta Tatin.
Després, a classe, ho hem treballat en 3 llengües.
APPLE CAKE
Ingredients:
5 apples
1 spoon of butter
2 spoons of sugar
1 egg
1 pasta brisé
Preparation:
1.Peel the apples.
2.Cut the apples in slices.
3.Put in a pan the sugar, butter and melt.
4.Pour the egg and mix.
5.Add the apples on the top.
6.Put in the oven for 20 or 25 minutes.
It's delicious!
TARTA – TATIN
Ingredients:
8 o 10 pomes
150 gr. de mantequilla
150 gr. de sucre
1 pasta brisé
Preparació:
1.Netejau, pelau i tallau les pomes
2.Mesclau la sucre i la mantequilla dins una pella i feim caramel
3.Afegim les pomes dins la pella, de 5 a 10 minuts
4.Posam les pomes dins un motllo i posam la pasta per damunt
5.Ho posam al forn, de 20 a 25 minuts
6.Ho giram damunt una palangana i llevam el motllo en calent
Què bo!
Segur que ha estat bonissim!!!
ResponElimina