dilluns, 13 de gener del 2020

Començam el segon trimestre a 6è

En primer lloc, a grups interactius seguim fent el blog, on expliquem les diferents matèries. Personalment a nosaltres ens agrada, ja que podem opinar sobre el que fem. També hi ha un espai de lectura, que ens agrada una mica menys ja que notam que no aprenem perquè no ens concentram. D’altra banda hi ha un espai d’ortografía visual, on llegim un text i després les paraules que ens costen més les practiquem. (Marina Costa i Aina Ribes) 

A continuació, a música en Miquel segueix contant històries de se seva vida. A més seguim tocant els ukeleles i hem après a fer es do, la, fa, i es sol. i hem après a fer un ritme amb els ukeleles. Opinam que ens agrada molt que ens conti les històries de la seva vida, també preferim tocar els ukeleles a la guitarra. (Ainara, Marc i Sofia) 

A valors el proper dimarts començarem una película nova. Fins ara hem vist: “El niño que domó el viento”, “Campeones” i “Wonder”. (Carmen i Leo)

D’altra banda, a educació física varem corregir les actuacions d’acrosport del nostres companys. També esteim preparant uns materials per fer unes raquetes de mà, i el pròxim dia començarem a muntar aquestes raquetes. Noltros creim que serà molt divertit. (Lluís i Sami)

Per altra part, a matemàtiques aquest divendres comença un nou repte per reforçar les divisions. Jo crec que fer divisions a 6è és un poc inadequat. (David) Però necesitam reforçar les division perquè temem que quan arribem a l’institut, es faci molt difícil. (Josep i Darío)

Aquesta setmana a anglès, havíem de fer un projecte per grups,  perquè fos més divertit pero al final na Xisca la professora, a canviat d'opinió. D’altra banda varem tenir de estudiar els vint primers verb de la llista de “irregulars verbs”. També varem repassar la teòrica del present simple, també mos va fer copiar una fitxa i mos va fer fer unes activitats. (Harrison, Lúa, Aina Boqué)

A més, a projecte seguim endavant amb la decisió del viatge  d’estudis, contant amb que els pares no manifestin la seva opinió per així poder anar al nostre destí sense cap pega. Actualment estem redactant el projecte que s’ha de presentar a inspecció educativa per poder dur a terme el viatge. (Joan M i Toni)

Aquest trimestre ja hem començat amb les estones de lectura, a les quals llegim llibres que podem dur de casa o que podem trobar a la biblioteca d’aula. Des del nostre punt de vista ens agrada molt perquè és una estona on ens podem concentrar amb els llibres que ens agraden. (Marina Zarcos i Ariadna) 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada