dimecres, 6 de novembre del 2019

L'aventura continua a 6è...

A projecte estem discutint on anar de viatge d’estudis. L’opció més votada per ara és Catalunya, però hi ha nens que s’estimen més anar a les Canàries. Durant tota la setmana hem estant cercant paquets complets. El dimecres varen venir els nens de 5è per mostrar les nostres presentacions de les comunitats autònomes. La nostra opinió és que estem fent molt bona feina per nins de la nostra edad, preparant el viatge d’estudis.

En segon lloc, a educació física estem fent acrosport amb grups de cinc o quatre persones per fer una actuació a tota l’escola. La nostra opinió es que amb les dues hores setmanals que tenim, i tenint en compte que només ens queden dues setmanes de preparació, creim que tenim molt poc temps. Ens agrada molt fer acrosport!  

D’altra banda, la setmana passada a valors varem començar a mirar la película “Campeones.” És una película que es basa amb un grup d’homes amb diferents discapacitats, l’entrenador té una vida personal molt complicada.  

A més, a anglès estem fent unes activitats de Halloween, en grups interactius. A una taula fem un bingo de halloween; a una altra taula fem un joc tipo la oca pero de halloween, per a cada casella te diuen  preguntes i si no le respons tornes a la casella que has començat; D’altra banda també hi ha una taula que fem unes activitats com per exemple una sopa de lletres, pintam unes lletres de halloween i moltes més coses. Les nostres opinions d'aquests grups interactius que algunes les trobem interessant i altres no.

Seguidament a música continuam amb els ukeleles posant en pràctica tres acords. En Miquel, ens reparteix en petits grups per tot el pati on repassem els acords que ens han ensenyat. Desde el nostre punt de vista trobem que es una assignatura molt entretinguda i aprenem molt.   

D’altra banda, a tallers hem acabat la primera ronda. A Tic-Tac hem seguit jugant a Fix the Factory, un joc per l’ iPad en el que tú controles un robot. També hem fet Scratch, una aplicació per programar moltes coses. Seguidament al taller de Bricolatge amb el director de l’escola com a monitor del taller,  hem après els noms de diferents eines i hem fet forats a la paret amb aquelles eines. De fet, ens agraden molt els tallers.

A continuació a matemàtiques estem treballant el tàngram. Continuem treballant amb el tàngram de fusta, tallant i  pintant les figures per el nins d’infantil, la nostra opinió es que és molt divertit.

Finalment, acabarem explicant el que fem als grups interactius. Avui hem seguit les mateixes activitats, que son: lectura, matemàtiques, ortografia visual i el block. Cada sessió de grups interactius venen pares i mares.  Avui ens ha visitat na Raquel, la mare de n’Ainara. A nosaltres ens agrada fer grups interactius, però sempre n’hi ha un que agrada més, i és mates.   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada