dimecres, 9 d’octubre del 2019

A 6è continuam treballant...

En primer lloc, a projecte estem estudiant les comunitats autònomes. Cadascú en va escollir una, i varem començar a fer feina amb el genially (és una aplicació on pots fer presentacions,  jocs, etc). Investiguem sobre la història, la geografia, els llocs d'interès, la societat i l'economia. Tot això ens ajudarà a decidir el destí del nostre viatge d'estudis.

A situacions matemàtiques feim treballs en grups amb els ordinadors. Cada equip fa els exercicis al seu ritme. També a grups interactius feim una estona de problemes. Estem fent problemes de fraccions, decimals, percentatges, etc... i els tenim que solucionar en grup. Aquesta última setmana els hem fet tots junts per problemes tècnics.

Com varem explicar la  setmana passada, a anglès seguim amb els jocs del adjectius oposats i aviat els posarem en comú. D’altra banda, seguim amb el projecte del canvi climàtic. Per iniciar el projecte varem elaborar uns cartells per dur-los a la manifestació del dia 27 de Setembre amb missatges com, per exemple: “your mistakes are my future”, “there is not planet b”...

A valors, aquesta setmana ,seguim amb la projecció de la pel·lícula “El niño que domó  el viento” en la que ens ensenya valors com el del respecte a la naturalesa, el valor de la família, la integritat davant dels ideals. Ens n'adonem que hi ha persones que es preocupen de coses diferents a les nostres.

L'ukelele, és l’instrument que estem practicant aquest trimestre a música. Practicam diferents acords i cream diferents ritmes per parelles o grups fora de l’aula, ja que si estiguéssim tots dins seria un galliner. Com que és més petit que la guitarra, és més fàcil d’usar i no et pegues cops amb els companys i companyes que tens al costat. Aprenem més i passam més gust a les classes.

D’altra banda, a Educació Física, feim feina amb la bicicleta. D’aquí a uns dies farem una sortida fins al pou de Sencelles. Però mentrestant estem fent circuits amb la bicicleta al pati de l’escola. Gràcies a en Rolando, un mecànic, ara sabem les coses bàsiques com: canviar la càmera, inflar la roda i altres coses necessàries per fer la sortida

Els dijous continuam treballant en els tallers. Hi ha set tasques diferents que són els següents: poesia, ràdio, tic tac, CFT (celebrity festival tradicions es un taller que fem amb la mestra d'anglès on cream dibuixos, postals i manualitats de totes les festes de Mallorca ).  bricolatge, real fooders i art. Cada taller té un funcionament diferent amb varis nivells d'aprenentatge.

Finalment, a grups interactius, tenim quatre activitats diferents on treballem l'ortografia visual, les matemàtiques, la lectura compartida i creem entrades al blog. Cal destacar que  tenim ajuda de 3 professors i un pare o mare que cada setmana és diferent. Així ens ajuda a cada un dels grups a fer la feina millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada