divendres, 18 de gener del 2019

Setmana de Sant Antoni a 5è

En primer lloc, en el nostre projecte hem començat a redactar, gravar i editar el documental on investigam com és la vida de la gent del poble. Donem pas a matemàtiques, on seguim amb el tema 4 de matemàtiques i treballam aspectes com els decimals i les unitats de mesures. A racons, seguim treballant el càlcul mental amb els Ipads i la resolució de problemes, i aquest divendres farem servir els geomosaics per estudiar els angles.

D’altra banda, seguim amb les llengües on continuem amb la presentació de gramàtica castellana, racons per treballar estratègies de comprensió i expressió escrita, els dictats de cada divendres, la lectura de Wonder i la lectura individual.

Passam a anglès, on continuam amb la postal de n’Elizabeth, auxiliar de conversa del curs passat.A més, fa una setmana, el darrer dia de música, en Miquel ens va explicar una història sobre la invenció de la ximbomba. Per altra banda, a educació física continuam intentant aconseguir reptes cooperatius.
També, a religió, varem acabar els dibuixos de sant Antoni, i a valors en Guillem ens conta històries de diferents valors.

Per acabar, el dimecres i els dijous hem gaudit de la festa de Sant Antoni. Dimecres, algunes padrines del poble han vengut a fer espinagades amb nosaltres i dijous hem celebrat la festa de Sant Antoni amb gloses, dimonis, foguerons, llangonissa i botifarrons. Ha estat molt divertit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada