dimarts, 27 de novembre del 2018

A 5è seguim treballant...

En la investigació del nostre projecte, estem acabant la part de geografia i la fem amb una infografia editada amb genial.ly. Ho fem amb grups d’experts i els temes que investigam són: els coordinadors fan la situació, els supervisors fan la població, els secretaris fan el clima i, per acabar, els portaveus fan la flora i la fauna de Santa Eugènia.
A matemàtiques, hem acabat el tema dels angles i rectes i continuam treballant amb els geomosaics. A més, a racons feim dos tallers de càlcul i problemes.
Per treballar les llengües, a castellà, hem acabat la presentació i l'exposarem el proper dimarts. D'altra banda, seguim amb els dictats cada divendres alternant amb català i castellà. També, els dimecres continuam treballant per racons, la lectura de Wonder dels dilluns i la lectura diària individual.
A anglès fem un genial.ly dels irregular verbs i ara hem començat unes targetes de nadal per una escola de Rumania.
A música, amb en Miquel, seguim preparant les cançons de Nadal que segur ens sortiran genials!
Per la seva banda, a educació física comencem amb la unidad didáctica 3 que és els malabarismes i hem fet unes pilotes fantàstiques.
Finalment, a religió estem estudiant els llibres de la biblia i a valors seguim fent les presentacions en grups de treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada