dijous, 15 de desembre del 2016

CAMPANYA D'APADRINAMENT 2016

Durant els tres darrers divendres de novembre i el primer de desembre hem duit a terme la campanya
d'apadrinament, que l'escola duu a terme de manera bianual. La feim perquè la comunitat educativa vol ajudar a infants que no han tingut la sort de disposar d'aquelles oportunitats que ens envolten, a la societat en què vivim. En concret, l'apadrinament consisteix en ajudar al nin hondureny Selvin Roberto Guerra Cárdenas, de 5 anys, per tal que tengui totes les atencions necessàries, quant a l'educació, l'alimentació, la salut...

El resultat econòmic de la campanya ha estat molt bo: 543,18 euros, amb una participació del   84,51 % de l'alumnat de l'escola. En comparació a la campanya anterior (any 2014) els beneficis de l'actual han suposat un 7,8% més.
Amb aquests diners, a més de garantir l'apadrinament durant els dos següents anys, podrem comprar un equipatge esportiu per a Tommy Bueso, el nin que hem apadrinat durant 6 anys i que ara passa a residir a un centre de joves.
Hem d'agrair a tothom que ha participat de la campanya i, de manera especial, a les mares i al pare que han preparat els entrepans, que, per cert, han estat extraordinaris!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada