dijous, 18 de juny del 2015

Visita la Palau de l'Almudaina

Ben prest, a les 8:30h, ja erem tots i totes a l'escola per anar amb el TIB cap a Palma, no teniem temps per perdre ja que ens esperava un dematí ben intens. Arribats a Palma amb el tren ens endinsam al casc antic de ciutat; passam per Cort, pel Palau del Consell de Mallorca, la seu del Parlament de les Illes Balears per acabar a la Seu on tornam a quedar meravellats de la nostra catedral.
Però el motiu principal de la visita era a l'edifici d'enfront de la Seu, el Palau de l'Almudaina! Ens esperava na Lucía, la guia del museu. Ens explicà amb tot detall els diferents usos que ha tengut el Palau durant els seus segles de història, començant per l'època musulmana passant per l'explendor del Regne de Mallorca i finalment amb l'ús que té actualment. 
Ens va sorprendre molt saber detalls com el port marítim privat que té el Palau, els sostres policromats de bigues, la rèplica del casc del Rei en Jaume I, la torre de l'àngel... 
En acabar la visita continuàrem el recorregut per ciutat i passàrem per La Llontja i pel Consolat de la Mar. En definitiva un dia ben profitós que ens ha permés veure i sentir de ben aprop allò que hem estudiat a classe i és que "qui no sap d'on ve no sap on va"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada